Kleuter 2012-2013

Juni 2013: Jullie zijn parels in Gods hand!

Lieve kleuters uit K3,
jullie wagen de sprong naar een nieuw jaar ;-)... Klik op lees meer om nog eens de foto's van jullie diploma uit de 3de kleuterklas te  bekijken...

Lees meer...

Juni 2013, De mooiste vis van de zee (K3)

Blub... blub... Ik ben een visje en zwem in het water... Klik op lees meer als je een kijkje wilt komen nemen in de wereld van de mooiste vis uit de zee...

Lees meer...

Sportdag peuters thema Clowntjes

In de voormiddag konden de 1e en 2e kleuters terecht in de circusschool. In de namiddag was  het dan eindelijk aan onze beurt. Samen met clown Jolien mochten we naar het circus. Onze oogje blonken nogal toen de clown het springkasteel liet opblazen.

Lees meer...

Schoolreis Brielmeersen K1-2-3

Naar jaarlijkse gewoonte werd er voor de kleuters dit jaar ook een schoolreis georganiseerd. Ook benieuwd naar waar de kleuters gingen?

Lees meer...

Sportdag thema circus. (K1-2)

Sportdag thema circus.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. De 1e en 2e kleuterklas stonden vol ongeduld te wachten om deze voormiddag te sporten. Ze werden verwelkomd in de circusschool door clown Jolien.  In de circusschool kwamen er heel wat circusdirecteurs (leerlingen van het 6e leerjaar) vandaag op bezoek. Zij waren op zoek naar nieuwe talenten om bij hen in het circus te komen helpen.

Lees meer...

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be