Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Algemeen 2014-2015

Samen sporten week 2: bewegingshoeken

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Hallo,

In mijn vorige verslagje gaf ik jullie al mee, dat we ook deze week opnieuw heel wat klassen samen sportles hadden. Vorige week stond de ganse zaal vol met klim- en klautermateriaal voor de grote reis rond de wereld. Deze week zorgde meester Stephan voor een mini-reis rond de wereld. Daarnaast waren er nog 2 andere bewegingshoeken waarbij de kinderen de eerste basis van hockey leerden en in de andere hoek was er een leuk ballenspel waarbij de kinderen leren om gericht te mikken.

Kortom weer leuke en boeiende sportlessen, waarbij naast heel veel plezier beleven, samenwerken en leren van elkaar opnieuw centraal stonden. 

Sportieve groetjes,

Meester Stephan en juf Jolien

{gallery}samenturnenklimhockeybal{/gallery}

Reis rond de wereld: samen sporten!

Zoals jaarlijkse gewoonte is het zwembad 2 weken voor de kerstvakantie gesloten door onderhoudswerken. Toch proberen meester Stephan en ikzelf ervoor te zorgen dat de onze kleuters en leerlingen toch 2 lestijden sport in de week hebben.

Lees meer...

SVS - KW spaaractie

Wat?

Dit een spaaractie waarbij SVS en Krant van West-Vlaanderen samenwerken waardoor de basisscholen van West-Vlaanderen, hun gangmakers en de leerlingen de mogelijkheid krijgen om gedurende via deze spaaractie waar zowel de school, de leerlingen als de gangmaker talrijke prijzen kunnen winnen.  Bovendien zal de KW redactioneel inspanningen leveren om de lokale schoolsportinitiatieven te berichten in de krant. 

Meer informatie kan je ook vinden op de website van SVS -KW (http://www.schoolsport.be/WestVlaanderen/page.aspx?ID=541)

Lees meer...

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be