Algemeen 2015-2016

Proclamatie L6 en MO 4

Zoals jaarlijkse gewoonte moeten we ook dit schooljaar weer afscheid nemen van de leerlingen uit het 6e lj en leerlingen uit MO groep 4.

Maar natuurlijk willen wij dit niet zomaar voorbij laten gaan en werden zij eerst nog even in de bloemetjes gezet tijdens de proclamatie.

Het volledige schoolteam wenst dan hun ook veel succes bij de volgende stap van hun levenspad.  

Lees meer...

Ludomodulblok staat op de speelplaats

Hallo iedereen,

Even nog enkele leuke sfeerbeeldjes van de ludomodulblok. Deze staat ondertussen op de speelplaats en de kleuters zijn er naar hartenlust op aan het spelen en ravotten. Vooral onze jongste kleuters genieten er van maar ook onze oudste kleuters zijn er op terug te vinden hoor! Kortom een hele leuke aanvulling op onze speelplaats.

Dus nogmaals bedankt voor jullie steun.

Lees meer...

Kunstmarkt - muzikaal optreden kleuters 20 mei (KL-L-MO)

Op vrijdag 20 mei stond er een opendeur gepland. We wilden het dit schooljaar toch wel wat leuker aanpakken en daarom werd er ook een optreden van de kleuters aan toegevoegd. Zij werkten de voorbije weken rond thema muziek en vandaar zorgden zij voor een muzikaal optreden. De kleuters kwamen binnen als muzikale stoet en brachten dan één voor één nog een liedje. Daarna trokken de kleuters weer naar de klas en nam het lofprijsteam het over om samen met alle leerlingen van de school en de vele aanwezigen nog een aantal liederen te zingen zoals in de weekvieringen.

Lees meer...

Opbrengst kunstmarkt: aankoop ludomodul blok kleuterspeelplaats

Hallo iedereen,

Wij willen iedereen nog eens hartelijk bedanken voor jullie bijdrage op de KUNSTMARKT, want zoals we aangaven zouden we met de opbrengst een ludomodul aankopen. Deze is ondertussen al geleverd bij ons op school.

Lees meer...

Inschrijvingen schooljaar 2018-2019

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018 - 2019

Beste ouders,

Mag uw zoontje of dochtertje, geboren in 2016, binnenkort voor het eerst naar school? 

Lees meer...

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be