Kunstmarkt - muzikaal optreden kleuters 20 mei (KL-L-MO)

Op vrijdag 20 mei stond er een opendeur gepland. We wilden het dit schooljaar toch wel wat leuker aanpakken en daarom werd er ook een optreden van de kleuters aan toegevoegd. Zij werkten de voorbije weken rond thema muziek en vandaar zorgden zij voor een muzikaal optreden. De kleuters kwamen binnen als muzikale stoet en brachten dan één voor één nog een liedje. Daarna trokken de kleuters weer naar de klas en nam het lofprijsteam het over om samen met alle leerlingen van de school en de vele aanwezigen nog een aantal liederen te zingen zoals in de weekvieringen.

Nadien was het dan tijd om de kunstmarkt te openen. Want doordat de kleuters niet deelnamen aan de musical van enkele weken terug konden zij dus letterlijk hun kunsten brengen op deze dag. Daarom werd er ook een kunstmarkt georganiseerd. De kleuters knutselden het ganse jaar door en wie wil kon op de kunstmarkt heel wat mooie werkjes aankopen zoals bloempotjes, schilderijen, fruitmanden, boekenleggers, ... Er kwamen heel wat ouders, vrienden, sympathisanten, ... opdagen en werd dus heel wat verkocht. Ook de leerlingen van het lager en MO hielpen mee. Zij maakten heel wat lekkere hapjes en dessertjes en ook deze werden verkocht. Alle opbrengst ging integraal naar de aankoop van een ludomodul blok voor op de kleuterspeelplaats.

affichekunstmarkt.PNG

Kortom het was een leuke, drukke gezelligheid en we konden rekenen op een hele mooie opkomst en dus een geslaagde dag. Bedankt aan iedereen die zich inzette om er zo'n geslaagde dag van te maken. Hieronder volgen nog wat sfeerbeelden.

 

Groetjes van de Arkieten!

 

 

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be