Kleuter 2015-2016

Frietjesfeest kleuters

Zoals jaarlijks gewoonte werd er opnieuw een frietjesfeest georganiseerd. Dit schooljaar kwam er een heus frietkraam op bezoek en met de hulp van de vrijwilligers verliep alles heel vlot. 

Lees meer...

Watergewenning groep 2 (K1)

Vandaag werd het geduld van de 2e groep eindelijk beloond en mochten zij nu ook naar het zwembad. Ze keken er ongelooflijk naar uit en ikzelf was heel blij om te zien dat iedereen enthousiast klaar stond met zijn of haar zwemgerief. Bedankt lieve ouders om zo goed in orde te zijn!

De kleuters hebben er heel erg van genoten. Het was alvast een leuke kennismaking met het zwembad en ik kijk er al naar uit om volgend schooljaar dan op regelmatigere basis met hen naar het zwembad te gaan voor de lesjes watergewenning.

Lees meer...

Watergewenning groep 1 Julesklas

Hallo,

Vandaag mocht de eerste groep van de Julesklas (K1) mee naar het zwembad. Volgende week is het dan de beurt aan de 2e helft van de klas. Ik koos hiervoor om de groep op te splitsen omdat de kleuters dan meer aandacht hebben en het met de ganse klas een beetje te druk is in het kleine kleuterbad. We hebben dit goed uitgelegd aan de kleuters dat ze allemaal dus eens mee mochten. 

Lees meer...

Schoolreis Peuters - K1

Ook de peuters en eerste kleuters mochten dit schooljaar op schoolreis. Zij ging op uitstap naar een binnenspeeltuin en daar hebben ze van genoten want zoals je op de foto's zal zien, beleefden ze heel veel plezier. 

Lees meer...

Schoolreis (K3)

Vandaag mochten de 2e en 3e kleuters op schoolreis. De bestemming dit jaar was de Palingbeek in Ieper. In de voormiddag stond er een educatief programma op de agenda en in de namiddag een bezoekje aan de speeltuin.

Lees meer...

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be