Sportdag kleuters: kleuterglibberen (K1_2_3)

Hallo,

 

Hier dan eindelijk een artikeltje maar vooral foto'tjes van de de leuke sportvoormiddag die de kleuters beleefden. Mijn excuses dat het eventjes duurde maar wegens problemen met de website konden we tijdelijk geen foto's meer weergeven. Gelukkig is dit nu opgelost.

Klik dus maar snel op lees meer voor een verslagje en natuurlijk de leuke fotokiekjes.

 

Ikzelf mag als sportleerkracht jaarlijks een sportdag organiseren voor mijn kleuters. Deze keer koos ik om samen met de kleuters uit de 1e -2e en 3e kleuterklas te gaan kleuterglibberen. Voor wie dit nog niet kent: dit is in feite de schaatsbaan betreden zonder schaatsen maar met de schoentjes nog aan. De kleuters mochten ook sleetjes meebrengen en er waren ook heel wat sleetjes daar ter beschikking.

fun.jpg

Ik kon ook beroep doen op de klasleerkrachten en heel wat vrijwillige ouders en extra begeleiders. Op deze manier hadden we heel wat begeleiding die ervoor zorgde dat de kleuters een hele leuke activiteit beleefden. Ze hebben er heel erg van genoten, dus bedankt aan iedereen die meehielp voor het welslagen van deze dag.

fruitijsje.jpg

In de namiddag werden de kleuters dan nog verwend met een leuk dessertje binnen het thema. Ze kregen  namelijk een fruitijsje. De derde kleuters hielpen samen met mij heel wat fruit schillen en versnijden tot lekkere fruitsla. Deze fruitsla werd dan uitgeschept in ijshoorntjes en zo konden alle kleuters genieten van hun gezond dessertje.

 

Sportieve groetjes,

Juf Jolien

kleutersportleerkracht

 

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be