Juf Eva D

 

15909688_352796518439757_1182578503_n.jpg

Klas: 1KA
Woonplaats: Kortrijk
Verjaardag: 3 mei
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: kastantjebruin
Lievelingsvak: Wij doen vele leuke dingen in ons klasje, ik kan moeilijk kiezen… Ik ben graag creatief bezig!  Poppenkast  en verhalen vertellen doe ik het liefst. Ik hoop vele kleuters hiermee te kunnen boeien!
Lievelingseten: Ik ben dol op chocolade bv. chocoladetaart, chocolademousse! Ze noemen mij de chocoladejuf, ssst niet verklappen ;-). Daarnaast probeer ik vooral gezond te eten ;-)… Ik eet het liefst spaghetti met vele gekleurde groentjes.
Lievelingskleur: Geel, de kleur van de zon. Deze kleur maakt me altijd vrolijk! Verder vind ik alle kleuren van de regenboog ook erg mooi. Dank u God voor deze mooie kleuren!
Lievelingsdier: konijn, wat die zijn zo lief.
Lievelingsboek: Uit de Bijbel voorlezen en lezen doe ik het liefst. Verder lees ik af en toe eens een goed boek… Ik lees vooral graag verhalen voor.
Ik hou van: Mijn gezin en familie. Anderen te helpen en me dienstbaar op te stellen, wandelen in de prachtige natuur, genieten van het gezelschap van vrienden en familie, creatief bezig zijn in mijn huisje, mooie plekjes bezoeken op de wereld ( reizen), lekkere taarten en koekjes maken en natuurlijk ook alle toffe kleuters en kinderen op school,… Ik probeer dankbaar te zijn voor alles wat ik heb in het leven: Ik hou van mijn leven!
Ik heb een hekel aan: Ruzie en roddelen vind ik echt niet fijn!  Vuil en vies regenweer waar ik zonder paraplu door moet wandelen ;-)…

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be