Zendingsproject 2018_2019

Beste ouders en sympathisanten, 

Naar goede gewoonte hadden we dit schooljaar opnieuw een zendingsproject. Deze keer stond ons eigen land in de kijker! Wij mogen de handen en voeten van Jezus zijn, ver weg maar ook dichtbij!

De mooie opbrengst van het spaarproject, namelijk 3000 euro, mochten we schenken aan ‘Love In Action’, ter ondersteuning van het uitreiken naar kinderen uit kwetsbare gezinnen.

 

Klik op het logo om meer info te krijgen over ‘Love In Action’

logo-love-in-action.png

Het inzamelen van geld gebeurde vooral door de verkoop van kerstkaarten, die de leerlingen zelf hadden ontworpen.  Daarnaast hadden we ook terug een sober maal en organiseerden enkele klassen bijkomende acties om geld in te zamelen (vb. vlechtjes maken in het haar, zakjes met noten verkopen, …).

Alle klassen werden immers uitgedaagd om ‘in actie’ te komen! Dat gebeurde op verschillende manieren. Enkele voorbeelden: bidden, speelgoed wegschenken en mooi inpakken, rode hartjes uitdelen in een winkelcentrum (met opschrift ‘God houdt van jou!’), hygiënische producten inzamelen, kledij sorteren, Bijbels uitdelen, een lied zingen, mensen bemoedigen, … Het waren 2 hartverwarmende weken!

Via het onderstaande document krijgt u een overzicht van alle klassen en hun actie:

  afsluit project Love In Action(2).pdf 

 

zending 2.jpg

zending.png

Wilt u ‘Love In Action’ nog een extra hart onder de riem steken? Dan kunt u, in het kader van ‘Awards recht uit het hart’, stemmen via volgende link:

manieren-stemmen-vve.jpg

Groetjes en bedankt voor jullie medewerking!

De zendingswerkgroep 

 

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be