Allerleitjes… (L2a)

Op 3 februari kwam Rudi Van Steen op bezoek in klas L2a. Rudi is een zendeling en vertelde over zijn bijzondere werk in India. Tegelijk spoorde hij ons aan om ook in België de liefde van God uit te delen aan andere mensen. Dit deden we door de actie “Vaders liefdesbrief”!

In deze brief, met zinnen uit de Bijbel, vertelt God hoeveel Hij van ons houdt! Alle leerlingen kregen zo’n brief die ze mooi mochten inpakken. Daarna konden de geschenkjes uitgedeeld worden! We namen er bv. enkele mee op onze leerwandeling om ze weg te geven aan de mensen die we tegenkwamen.

Ook de andere klassen van het lager werden uitgedaagd om mee te doen aan deze actie. Het was fijn om nadien de verhalen te horen!

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Op 11 februari was het weer zover: dikketruiendag! Op deze dag wordt er extra aandacht geschonken aan het klimaat. De leerlingen mochten deelnemen aan een ludieke wedstrijd om zoveel mogelijk “laagjes” aan te trekken. In klas L2a was Sviatoslav de winaar!
Hier enkele sfeerbeelden…

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

De kinderen van klas L2a zijn ontzettend goed in groepswerk! Van rekenopdrachten uitvoeren tot knikkerbanen maken en dansjes in elkaar steken. Ze verdienen hiervoor een dikke pluim!

There is no gallery selected or the gallery was deleted.