image

Juf Aukje

2de leerjaar

Ik ben juf Aukje en als oud leerling van De Ark vind ik het een voorrecht om nu ook in deze school les te mogen geven. Al van kleins af aan droomde ik ervan om juf te worden en nu is het eindelijk zo ver. Als nieuwe leerkracht zit ik vol goesting en enthousiasme om de leerlingen het hele schooljaar mee te nemen in het avontuur van leren en ontwikkelen. Ik zie er alvast naar uit om de leerlingen nieuwe dingen te leren, zo goed mogelijk te begeleiden, hen te vertellen over onze lieve God, en vooral ook plezier te beleven. Ik hou ervan om elke leerling succeservaringen te laten beleven en zich goed te laten voelen in mijn klas.
image

Juf Cindy

Kleuterturnen + K2

Ik ben juf Cindy.  Ik ben al enkele jaren op de school.  Ik vind het leuk om met de kleuters te sporten.  Ook breng ik ze graag de Nederlandse taal bij en verfijn ik hun fijne motoriek.  Samen plezier beleven en nieuwe dingen leren rond Cas en Lisa of het telkastje vind ik belangrijk. Dan samen tot rust komen bij de Heere via gebed of een Bijbelverhaal is genieten. Jullie schatjes worden verwend in sport en spel.  Voor dit alles doe ik het. 
image

Juf Eva

1ste kleuter

Ik ben juf Eva en heb het voorrecht om met de jongsten van onze school te werken. Ik voel me hier als een vis in het water. God zegende me met het talent om jonge kinderen vertrouwen, veiligheid  en geborgenheid te bieden. Elk kind is uniek geschapen door God. Hij wil ons persoonlijk kennen. Daarom geniet ik ervan om deze parels te laten groeien en bloeien in hun relatie met onze Hemelse papa.
image

Juf Evi

6de leerjaar

Ik ben juf Evi. Als kind zat ik hier al aan de schoolbanken. Nu, vele jaren later, ben ik hier weer, maar dit keer aan de andere kant van de klas. Het is geweldig om de leerlingen te zien groeien, hen aan te moedigen en allerlei dingen te leren. Elke dag brengt nieuwe kansen om hun ontwikkeling te ondersteunen en hen te laten openbloeien. Wat een zalige job heb ik!
image

Juf Frauke

5de leerjaar

Ik ben juf Frauke en momenteel werk ik in de zorg. Ook val ik af en toe in voor leerkrachten in de school. Het is mijn passie om kinderen te helpen en manieren te vinden om leren leuker en makkelijker te maken. Ik vind het van groot belang om kinderen aan te moedigen en hen te laten zien dat ze uniek zijn, geschapen door de Here Jezus. Mijn motto luidt: "Niet het vullen van vaten, maar het ontsteken van een vlam - een vlam die hen aanzet om levenslang met plezier te blijven leren". Ik voel me gezegend om deel uit te maken van het Arkteam en om mee te werken aan een christelijke school waar kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen en groeien. Elke dag wil ik mij volledig inzetten voor al onze kinderen op school.
image

Juf Geertrui

Kinderverzorgster

Ik mag met veel goesting deel uitmaken van het kleuterteam. Vanuit de liefde van de Heer Jezus help en begeleid ik de allerkleinsten in hun ontwikkeling. Naast mijn taken in de klas organiseer en verzorg ik de naschoolse opvang.
image

Juf Hanna

3de kleuter

Mijn naam is Hanna. Opgewekte kleutergezichten maken mij enthousiast, vooral bij het samen experimenteren en exploreren van allerlei nieuwe dingen. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind in mijn klas zich goed voelt en zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Hen de liefde van Jezus tonen en hen aanmoedigen om dit ook naar anderen toe te doen, maken mijn job als kleuterjuf nog zoveel mooier en boeiender.
image

Juf Heidi

2de leerjaar

Ik ben juf Heidi en sedert de opstart van 'de Ark' sta ik nog steeds met enthousiasme in klas 2, om de kinderen die aan mij worden toevertrouwd, vooruit te helpen en hen Gods liefde bij te brengen! Als kind zat ik op een school met de Bijbel en dat heeft mij het verlangen gegeven om zelf ook in het onderwijs te stappen! Tot op de dag van vandaag ben ik God dankbaar dat ik mag lesgeven op deze school!
image

Juf Jaklien

3de Leerjaar

Ik ben juf Jaklien, juf van klas drie. Ik vind het heerlijk om met de kinderen op zoek te gaan naar en verwonderd te zijn over al wat God ons geeft: onze vriendjes, de prachtige natuur, getallen, taal, technische snufjes. Wat een rijkdom! Het is een voorrecht om de unieke schatjes in mijn klas te mogen coachen zodat ze hun kwaliteiten en vaardigheden kunnen ontdekken en verder ontwikkelen.
image

Juf Julie

3de Kleuter

Ik ben juf Julie en sinds 2016 geef ik les in De Ark. Iedere dag over onze Vader kunnen vertellen, bidden met collega's zorgt ervoor dat werken als thuiskomen voelt. Ik hou er van om samen met mijn kleuters op onderzoek te gaan, ons te verdiepen in de Bijbel, te zingen en gitaar te spelen. Hoekenwerkverrijking aanbieden en de klas decoreren vind ik fantastisch!
image

Juf Lindsey

5de Leerjaar B

Ik ben juf Lindsey. Als kleine ‘Arker’ keek ik er enorm naar uit om ooit zelf leerkracht te zijn in ‘De Ark’. Mijn kinderdroom is werkelijkheid geworden in het jaar 2016. Sindsdien sta ik elk jaar vol passie voor de klas. De leerlingen zien groeien, genieten en uitblinken in hun talent bezorgt mij steeds een grote glimlach. Als leerkracht hou ik ervan om de leerlingen te steunen, begeleiden en bemoedigen. Wat een voorrecht om ook met hen te kunnen bidden.
image

Juf Nancy

4de leerjaar

Ik ben juf Nancy. Ik sta al heel wat jaartjes met veel plezier in klas 4. Ik probeer steeds op een creatieve manier algemene kennis over te brengen, de leerlingen hun blik te verruimen en een boeiende leeromgeving voor hen te creëren. Het is fijn om samen met de kinderen hun talenten te ontdekken en deze te activeren. Ik geniet ervan om vanuit een christelijke grondhouding elk kind aan te moedigen, te laten groeien, glunderen en schitteren.
image

Juf Nele

Ik hou ervan om samen met de klasjuf de allerkleinsten te begeleiden, te ondersteunen en hun de zorg te geven die ze verdienen. Van blije kindergezichten word ik vrolijk. Ik vind het heerlijk om in een schoolsfeer te kunnen werken waar de Here God ons fundament is en waaruit alles voortvloeit.
image

Juf Rebecca

6de Leerjaar

Ik ben juf Rebecca en ik mag al sinds 1999 lesgeven in de Ark, dit in het zesde leerjaar.  Ik vind het fantastisch om de oudste ‘Arkers’ zo goed mogelijk voor te bereiden op het secundair onderwijs: hen te helpen om hun talenten te leren kennen, weerbaarheid aansterken, werken aan volwassenheid, te boeien met kennis en nieuwe vaardigheden aanleren… en dit allemaal met een vleugje humor. Ik dank God elke dag voor mijn toffe leerlingen en zalige job.
image

Juf Saar

1ste kleuter

Hallo, ik ben juf Saar en ben de jongste telg van het kleuterteam. Dit jaar, mocht ik na vele jaren op de schoolbanken te zitten, nu zelf voor de klas gaan staan. Als juf van de jongste kinderen is het een voorrecht om samen met hen op ontdekkingstocht te gaan. Ook wil ik graag de kinderen laten ontdekken wie God, onze Vader is en wie Jezus is. Ik sta elke dag vol verwondering hoe de kindjes groeien en bloeien.
image

Juf Sara

2de Leerjaar

Ik ben juf Sara en sinds 2006 geef ik les in De Ark. Dit schooljaar sta ik parttime in het tweede leerjaar. Als oud-leerling van de school koester ik warme herinneringen aan onder meer de weekvieringen en de Bijbellessen. Het is een zegen die ik op mijn beurt weer mag doorgeven! Samen delen, samen bidden, samen zingen, ... héérlijk!
image

Juf Shannen

2de Kleuter

Ik ben juf Shannen en geef al een aantal jaar les aan de kleutertjes! Ik vind het enorm fijn om de kinderen de Bijbelse waarden en normen bij te brengen. Het is een zegen om dit te mogen doen. Samen zingen voor de Heer tijdens onze weekviering, daar geniet ik echt van. De kinderen verder helpen in hun ontwikkeling, hen veel liefde geven en af en toe een grapje maken, dat maakt dat ik enorm geniet van mijn job!
image

Juf Willeke

1ste leerjaar

Ik ben juf Willeke en ik heb al meer dan 20 jaar het voorrecht om onze eersteklassers mee te mogen nemen op een ongelofelijke ontdekkingsreis doorheen het land van cijfers en letters. Heerlijk om steeds opnieuw getuige te mogen zijn van de magische ontwikkelingen en veranderingen die kinderen in de loop van het eerste leerjaar ondergaan. Zelfs na al die jaren blijft dit me nog steeds verbazen!
image

Meester Stephan

Sport

Ik ben meester Stephan. Ik verzorg de lessen beweging voor de leerlingen van het lager onderwijs. Dit mag ik al doen sinds de oprichting van de school in 1996. Doorheen de lessen beweging wil ik graag een steentje bijdragen aan het bouwen van een positief en fit zelfbeeld bij de leerlingen. Een leerling die graag beweegt, sportvaardigheden aanleert en zich veilig en sterk voelt, zal het nodige zelfvertrouwen opbouwen om stevig te staan in het leven.