image

Juf Geertrui

Kinderverzorgster

Ik ben Juf Geertrui, je kan mij meestal vinden in 1KB. Vanuit de liefde van de Heer Jezus help en begeleid ik de allerkleinsten in hun ontwikkeling. Naast mijn taak in de klas organiseer en verzorg ik de naschoolse opvang. Kinderen zijn voor mij heel bijzonder, het blijft nog altijd mijn grootste passie!
image

K1 Juf Eva

peuter + 1ste kleuter

Ik ben juf Eva en heb het voorrecht om met de jongsten van onze school te werken. Ik voel me hier als een vis in het water. God zegende me met het talent om jonge kinderen vertrouwen, veiligheid  en geborgenheid te bieden. Elk kind is uniek geschapen door God. Hij wil ons persoonlijk kennen. Daarom geniet ik ervan om deze parels te laten groeien en bloeien in hun relatie met onze Hemelse papa.
image

K1 Juf Lieve

1ste kleuter

Ik ben juf Lieve. Al vanaf het opstarten van onze school, De Ark, vind je mij bij de kleuters. Vooral de jongste kleuters stelen mijn hart keer op keer! Daarbij nog mogen vertellen dat Jezus onze vriend is, vind ik een enorm voorrecht in Onze Ark.
image

K2 Juf Shannen

2de Kleuter

Ik ben juf Shannen en geef al een aantal jaar les aan de kleutertjes! Ik vind het enorm fijn om de kinderen de Bijbelse waarden en normen bij te brengen. Het is een zegen om dit te mogen doen. Samen zingen voor de Heer tijdens onze weekviering, daar geniet ik echt van. De kinderen verder helpen in hun ontwikkeling, hen veel liefde geven en af en toe een grapje maken, dat maakt dat ik enorm geniet van mijn job!
image

K3 Juf Hanna

3de kleuter

Mijn naam is Hanna. Opgewekte kleutergezichten maken mij enthousiast, vooral bij het samen experimenteren en exploreren van allerlei nieuwe dingen. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind in mijn klas zich goed voelt en zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Hen de liefde van Jezus tonen en hen aanmoedigen om dit ook naar anderen toe te doen, maken mijn job als kleuterjuf nog zoveel mooier en boeiender.
image

K3 Juf Julie

3de Kleuter

Ik ben juf Julie en sinds 2016 geef ik les in De Ark. Iedere dag over onze Vader kunnen vertellen, bidden met collega's zorgt ervoor dat werken als thuiskomen voelt. Ik hou er van om samen met mijn kleuters op onderzoek te gaan, ons te verdiepen in de Bijbel, te zingen en gitaar te spelen. Hoekenwerkverrijking aanbieden en de klas decoreren vind ik fantastisch!
image

L1 Juf Willeke

1ste leerjaar

Ik ben juf Willeke en ik heb al meer dan 20 jaar het voorrecht om onze eersteklassers mee te mogen nemen op een ongelofelijke ontdekkingsreis doorheen het land van cijfers en letters. Heerlijk om steeds opnieuw getuige te mogen zijn van de magische ontwikkelingen en veranderingen die kinderen in de loop van het eerste leerjaar ondergaan. Zelfs na al die jaren blijft dit me nog steeds verbazen!
image

L2 Juf Heidi

2de leerjaar

Ik ben juf Heidi en sedert de opstart van 'de Ark' sta ik nog steeds met enthousiasme in klas 2, om de kinderen die aan mij worden toevertrouwd, vooruit te helpen en hen Gods liefde bij te brengen! Als kind zat ik op een school met de Bijbel en dat heeft mij het verlangen gegeven om zelf ook in het onderwijs te stappen! Tot op de dag van vandaag ben ik God dankbaar dat ik mag lesgeven op deze school!
image

L2 Juf Sara

2de Leerjaar

Ik ben juf Sara en sinds 2006 geef ik les in De Ark. Dit schooljaar sta ik parttime in het tweede leerjaar. Als oud-leerling van de school koester ik warme herinneringen aan onder meer de weekvieringen en de Bijbellessen. Het is een zegen die ik op mijn beurt weer mag doorgeven! Samen delen, samen bidden, samen zingen, ... héérlijk!
image

L3 Juf Jaklien

3de Leerjaar

Ik ben juf Jaklien, juf van klas drie. Ik vind het heerlijk om met de kinderen op zoek te gaan naar en verwonderd te zijn over al wat God ons geeft: onze vriendjes, de prachtige natuur, getallen, taal, technische snufjes. Wat een rijkdom! Het is een voorrecht om de unieke schatjes in mijn klas te mogen coachen zodat ze hun kwaliteiten en vaardigheden kunnen ontdekken en verder ontwikkelen.
image

L4 Juf Nancy

4de leerjaar

Ik ben juf Nancy. Ik sta al heel wat jaartjes met veel plezier in klas 4. Ik probeer steeds op een creatieve manier algemene kennis over te brengen, de leerlingen hun blik te verruimen en een boeiende leeromgeving voor hen te creëren. Het is fijn om samen met de kinderen hun talenten te ontdekken en deze te activeren. Ik geniet ervan om vanuit een christelijke grondhouding elk kind aan te moedigen, te laten groeien, glunderen en schitteren.
image

L5B Juf Lindsey

5de Leerjaar B

Ik ben juf Lindsey. Als kleine ‘Arker’ keek ik er enorm naar uit om ooit zelf leerkracht te zijn in ‘De Ark’. Mijn kinderdroom is werkelijkheid geworden in het jaar 2016. Sindsdien sta ik elk jaar vol passie voor de klas. De leerlingen zien groeien, genieten en uitblinken in hun talent bezorgt mij steeds een grote glimlach. Als leerkracht hou ik ervan om de leerlingen te steunen, begeleiden en bemoedigen. Wat een voorrecht om ook met hen te kunnen bidden.
image

L6 Juf Rebecca

6de Leerjaar

Ik ben juf Rebecca en ik mag al sinds 1999 lesgeven in de Ark, dit in het zesde leerjaar.  Ik vind het fantastisch om de oudste ‘Arkers’ zo goed mogelijk voor te bereiden op het secundair onderwijs: hen te helpen om hun talenten te leren kennen, weerbaarheid aansterken, werken aan volwassenheid, te boeien met kennis en nieuwe vaardigheden aanleren… en dit allemaal met een vleugje humor. Ik dank God elke dag voor mijn toffe leerlingen en zalige job.
image

LO Meester Stephan

Sport

Ik ben meester Stephan. Ik verzorg de lessen beweging voor de leerlingen van het lager onderwijs. Dit mag ik al doen sinds de oprichting van de school in 1996. Doorheen de lessen beweging wil ik graag een steentje bijdragen aan het bouwen van een positief en fit zelfbeeld bij de leerlingen. Een leerling die graag beweegt, sportvaardigheden aanleert en zich veilig en sterk voelt, zal het nodige zelfvertrouwen opbouwen om stevig te staan in het leven.