K1A Juf Eva

peuter + 1ste kleuter A

Ik ben juf Eva en heb het voorrecht om met de jongsten van onze school te werken. Ik voel me hier als een vis in het water. God zegende me met het talent om jonge kinderen vertrouwen, veiligheid  en geborgenheid te bieden. Elk kind is uniek geschapen door God. Hij wil ons persoonlijk kennen. Daarom geniet ik ervan om deze parels te laten groeien en bloeien in hun relatie met onze Hemelse papa.

K1A Juf Lieve

Peuter + 1ste kleuter A

Ik ben juf Lieve. Al vanaf het opstarten van onze school, De Ark, vind je mij bij de kleuters. Vooral de jongste kleuters stelen mijn hart keer op keer! Daarbij nog mogen vertellen dat Jezus onze vriend is, vind ik een enorm voorrecht in Onze Ark.

K1A/ K1B Juf Elke

Kinderverzorgster

Ik ben Elke, kinderverzorgster bij de peuters. Ik heb een groot hart voor alle kinderen en vind het belangrijk dat elk kind zich mag goed voelen om te kunnen ontwikkelen. Ik probeer in alles wat ik doe de liefde van onze Hemelse Vader te tonen. Ik voel me niet echt "juf", maar eerder een mama voor alle schatten in deze school.

K1B Juf Shannen

Peuter + 1ste Kleuter B

Ik ben juf Shannen en geef al een aantal jaar les aan de kleutertjes! Ik vind het enorm fijn om de kinderen de Bijbelse waarden en normen bij te brengen. Het is een zegen om dit te mogen doen. Samen zingen voor de Heer tijdens onze weekviering, daar geniet ik echt van. De kinderen verder helpen in hun ontwikkeling, hen veel liefde geven en af en toe een grapje maken, dat maakt dat ik enorm geniet van mijn job!

K2 Juf Amelien

2de kleuter

Ik ben juf Amelien. Het is mijn tweede jaar in De Ark. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit warme en liefdevolle team. Ik heb een groot hart voor alle kinderen en geniet ervan om de liefde van onze Hemelse Papa te delen.

K2 Juf Hanna

2de kleuter

Mijn naam is Hanna, juf van de tweede kleuterklas. Opgewekte kleutergezichten maken mij enthousiast, vooral bij het samen experimenteren en exploreren van allerlei nieuwe dingen. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind in mijn klas zich goed voelt en zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Hen de liefde van Jezus tonen en hen aanmoedigen om dit ook naar anderen toe te doen, maken mijn job als kleuterjuf nog zoveel mooier en boeiender.

K3 Juf Julie

3de Kleuter

Ik ben juf Julie en sinds 2016 geef ik les in De Ark. Iedere dag over onze Vader kunnen vertellen, bidden met collega's zorgt ervoor dat werken als thuiskomen voelt. Ik hou er van om samen met mijn kleuters op onderzoek te gaan, ons te verdiepen in de Bijbel, te zingen en gitaar te spelen. Hoekenwerkverrijking aanbieden en de klas decoreren vind ik fantastisch!

L1 Juf Melissa

1ste leerjaar

Ik ben juf Melissa en wissel nog af en toe van klas. Zo heb ik al heel wat klassen en leerlingen leren kennen. Het liefst van al geef ik les aan de hand van spelletjes, waardoor de leerlingen genieten, niet beseffend dat ik hen van alles bijbreng. Als oud-leerling geeft het een speciaal gevoel te mogen deel uitmaken van zo’n fijn team. Ik zet me graag in om van onze school een fijne leerplek te maken!

L1 Juf Willeke

1ste leerjaar

Ik ben juf Willeke en ik heb al meer dan 20 jaar het voorrecht om onze eersteklassers mee te mogen nemen op een ongelofelijke ontdekkingsreis doorheen het land van cijfers en letters. Heerlijk om steeds opnieuw getuige te mogen zijn van de magische ontwikkelingen en veranderingen die kinderen in de loop van het eerste leerjaar ondergaan. Zelfs na al die jaren blijft dit me nog steeds verbazen!

L2 Juf Heidi

2de leerjaar

Ik ben juf Heidi en sedert de opstart van 'de Ark' sta ik nog steeds met enthousiasme in klas 2, om de kinderen die aan mij worden toevertrouwd, vooruit te helpen en hen Gods liefde bij te brengen! Als kind zat ik op een school met de Bijbel en dat heeft mij het verlangen gegeven om zelf ook in het onderwijs te stappen! Tot op de dag van vandaag ben ik God dankbaar dat ik mag lesgeven op deze school!

L2 Juf Sara

2de Leerjaar

Ik ben juf Sara en sinds 2006 geef ik les in De Ark. Dit schooljaar sta ik parttime in het tweede leerjaar. Als oud-leerling van de school koester ik warme herinneringen aan onder meer de weekvieringen en de Bijbellessen. Het is een zegen die ik op mijn beurt weer mag doorgeven! Samen delen, samen bidden, samen zingen, ... héérlijk!

L3A Juf Jaklien

3de Leerjaar A

Ik ben juf Jaklien, juf van klas drie. Ik vind het heerlijk om met de kinderen op zoek te gaan naar en verwonderd te zijn over al wat God ons geeft: onze vriendjes, de prachtige natuur, getallen, taal, technische snufjes. Wat een rijkdom! Het is een voorrecht om de unieke schatjes in mijn klas te mogen coachen zodat ze hun kwaliteiten en vaardigheden kunnen ontdekken en verder ontwikkelen.

L3A/ L3B Juf Rebekka

3de leerjaar A + B

Ik ben juf Rebekka. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit fantastische team en houd ervan om leerkrachten en leerlingen te ondersteunen. Ik vind het heel verrijkend om in verschillende klassen te mogen komen (kleuter en lager). Het prille begin van De Ark in 1996 zal ik niet vergeten. God is een wonderwerkende God! Het goede werk dat Hij begonnen is te doen, zal Hij ook voortzetten…

L3B Juf Lindsey

3de Leerjaar B

Ik ben juf Lindsey. Als kleine ‘Arker’ keek ik er enorm naar uit om ooit zelf leerkracht te zijn in ‘De Ark’. Mijn kinderdroom is werkelijkheid geworden in het jaar 2016. Sindsdien sta ik elk jaar vol passie voor de klas. De leerlingen zien groeien, genieten en uitblinken in hun talent bezorgt mij steeds een grote glimlach. Als leerkracht hou ik ervan om de leerlingen te steunen, begeleiden en bemoedigen. Wat een voorrecht om ook met hen te kunnen bidden.

L4 Juf Nancy

4de leerjaar

Ik ben juf Nancy. Ik sta al heel wat jaartjes met veel plezier in klas 4. Ik probeer steeds op een creatieve manier algemene kennis over te brengen, de leerlingen hun blik te verruimen en een boeiende leeromgeving voor hen te creëren. Het is fijn om samen met de kinderen hun talenten te ontdekken en deze te activeren. Ik geniet ervan om vanuit een christelijke grondhouding elk kind aan te moedigen, te laten groeien, glunderen en schitteren.

L5 Juf Martine

5de leerjaar

Ik ben juf Martine. Ik ben reeds 22 jaar werkzaam in de Ark. Ik geniet elke dag van de warme sfeer en de verbondenheid onder elkaar. Lesgeven is een deel van mijn leven. Het geeft mij kracht en vreugde te beseffen dat je kinderen helpt in hun ontwikkeling, ontplooiing van hun persoonlijkheid en verantwoordelijkheid op de weg naar christelijke volwassenheid. Kinderen zien groeien (gedragen door Gods liefde), doen geloven in zichzelf en in hun kunnen, is mijn ultieme doel.

L6 Juf Rebecca

6de Leerjaar

Ik ben juf Rebecca en ik mag al sinds 1999 lesgeven in de Ark, dit in het zesde leerjaar.  Ik vind het fantastisch om de oudste ‘Arkers’ zo goed mogelijk voor te bereiden op het secundair onderwijs: hen te helpen om hun talenten te leren kennen, weerbaarheid aansterken, werken aan volwassenheid, te boeien met kennis en nieuwe vaardigheden aanleren… en dit allemaal met een vleugje humor. Ik dank God elke dag voor mijn toffe leerlingen en zalige job.

LO Juf Jolien

Sport

Ik ben op school bekend als de sportjuf. Ik geef sportlessen aan alle kleuterklassen en ondersteuning in het 1e  leerjaar. Mijn doel is om kinderen aan het sporten te krijgen en een gezonde levensstijl aan te leren. Niet iedereen hoeft uit te blinken in sport maar er wel plezier aan beleven. Een quote die bij mij past: “Jouw talent is Gods geschenk aan jou. Wat je ermee doet, is jouw geschenk terug!" Dit omschrijft mijn levensstijl: ik vind het belangrijk dat als je een talent kreeg dat je dat gebruikt om God eer te geven en om je medemensen gelukkig te maken. Zo bouwen we samen aan Gods Koninkrijk, want ieder is geschapen met een bepaald plan.

LO Meester Stephan

Sport

Ik ben meester Stephan. Ik verzorg de lessen beweging voor de leerlingen van het lager onderwijs. Dit mag ik al doen sinds de oprichting van de school in 1996. Doorheen de lessen beweging wil ik graag een steentje bijdragen aan het bouwen van een positief en fit zelfbeeld bij de leerlingen. Een leerling die graag beweegt, sportvaardigheden aanleert en zich veilig en sterk voelt, zal het nodige zelfvertrouwen opbouwen om stevig te staan in het leven.