Meester Regis

Zorg + MOS

Ik ben Regis en tevens de oudste leerkracht in de Ark. 38 jaar in het onderwijs hebben mijn passie nog niet aangetast. Nu begeleid ik kinderen die leer- en/of gedragsproblemen hebben. Daarnaast trek ik met alle klassen de natuur in of werken we in de schoolmoestuin. ’s Middags organiseer ik de refter en ’s avonds de opvang. Op woensdagmorgen bidden we samen met de collega’s en doe ik co-teaching in het 1° leerjaar. Kortom, een gevarieerde maar uitdagende en leuke job.

Anja Declercq

Secretariaat

Sinds het startjaar van de Ark (1996) ben ik betrokken bij de school. Eerst als vrijwilliger en sinds 2005 als personeelslid. Zowel leerling- als personeelsadministratie, boekhouding en wat ICT is mijn werk en passie. Dagelijks sta ik graag ten dienste van kinderen, ouders, personeel, vrijwilligers en bezoekers. Iedere werkdag kom ik met plezier naar school, God dankbaar te kunnen werken in school met de Bijbel samen met een fantastisch team!

Mevrouw Geertrui

Coördinator vervoer

Dagelijks ben ik in de weer om de kinderen veilig onder Zijn bescherming naar school te brengen. Voor mij is het een grote vreugde en plezier dit te mogen doen! Je vindt mij in het gezellige secretariaat waar ik samen met mijn collega de administratieve zaken regel voor het busvervoer. Al bij het ontstaan van de Ark is mijn hart diep geraakt voor dit bijzondere werk en vind ik het een groot voorrecht een medewerker te mogen zijn van het schoolteam!

Mevrouw Ingrid

Coördinator vervoer

Ik ben een trotse medewerker van het eerste uur. Ik reed eerst negen jaar als vrijwilliger met bussen klein en groot. Daarna werd ik coördinator in dienstverband. Ik haal kinderen op en breng hen terug thuis, breng leerlingen naar het zwembad, begeleiders naar huis, en bussen naar de keuring of garage. Samen met mijn collega Geertrui doe ik ook administratiewerk. Ik ben ZEER dankbaar voor de school en mijn collega’s. Ik vind het een GROOT voorrecht om hieraan te mogen meewerken.