Juf Wendy

Zorg-coördinator

Ik ben juf Wendy. Samen met mijn man Ruben en tweeling Lukas & Lize woon ik in Poelkapelle. Dat is een dorpje in de buurt van Ieper. Op school ben ik de zorgcoördinator. Dat betekent dat ik geen vaste klas heb, maar in elke klas wel eens binnenwip om te helpen, te observeren, te luisteren... Ik ben als het ware een 'aanspreekpunt' waar zowel kinderen, leerkrachten, ouders... hun verhaal kwijt kunnen. Ik hou ervan om oplossingen te zoeken en, indien nodig in overleg met anderen het beste uit ieder kind te kunnen halen. Heb je mij dringend nodig? Dan kun je mij vinden in mijn bureau op de eerste verdieping, als ik niet ergens in een klas ben natuurlijk.

Meester Regis

Zorg

Ik ben Regis en tevens de oudste leerkracht in de Ark. 38 jaar in het onderwijs hebben mijn passie nog niet aangetast. Nu begeleid ik kinderen die leer- en/of gedragsproblemen hebben. Daarnaast trek ik met alle klassen de natuur in of werken we in de schoolmoestuin. ’s Middags organiseer ik de refter en ’s avonds de opvang. Op woensdagmorgen bidden we samen met de collega’s en doe ik co-teaching in het 1° leerjaar. Kortom, een gevarieerde maar uitdagende en leuke job.

Juf Melissa

Zorg

Ik ben juf Melissa en wissel nog af en toe van klas. Zo heb ik al heel wat klassen en leerlingen leren kennen. Het liefst van al geef ik les aan de hand van spelletjes, waardoor de leerlingen genieten, niet beseffend dat ik hen van alles bijbreng. Als oud-leerling geeft het een speciaal gevoel te mogen deel uitmaken van zo’n fijn team. Ik zet me graag in om van onze school een fijne leerplek te maken!

Juf Lieve

Zorg kleuter

  Ik ben juf Lieve. Al vanaf het opstarten van onze school, De Ark, vind je mij bij de kleuters. Vooral de jongste kleuters stelen mijn hart keer op keer! Daarbij nog mogen vertellen dat Jezus onze vriend is, vind ik een enorm voorrecht in Onze Ark.