Juf Wendy

Zorg-coördinator

Ik ben juf Wendy. Samen met mijn man Ruben en tweeling Lukas & Lize woon ik in Poelkapelle. Dat is een dorpje in de buurt van Ieper. Op school ben ik de zorgcoördinator. Dat betekent dat ik geen vaste klas heb, maar in elke klas wel eens binnenwip om te helpen, te observeren, te luisteren... Ik ben als het ware een 'aanspreekpunt' waar zowel kinderen, leerkrachten, ouders... hun verhaal kwijt kunnen. Ik hou ervan om oplossingen te zoeken en, indien nodig in overleg met anderen het beste uit ieder kind te kunnen halen. Heb je mij dringend nodig? Dan kun je mij vinden in mijn bureau vlakbij de speelplaats, als ik niet ergens in een klas ben natuurlijk.

Meester Regis

Zorg + MOS

Ik ben Regis en tevens de oudste leerkracht in de Ark. 38 jaar in het onderwijs hebben mijn passie nog niet aangetast. Nu begeleid ik kinderen die leer- en/of gedragsproblemen hebben. Daarnaast trek ik met alle klassen de natuur in of werken we in de schoolmoestuin. ’s Middags organiseer ik de refter en ’s avonds de opvang. Op woensdagmorgen bidden we samen met de collega’s en doe ik co-teaching in het 1° leerjaar. Kortom, een gevarieerde maar uitdagende en leuke job.

Juf Shannen

Zorg kleuter

Ik ben juf Shannen en geef al een aantal jaar les aan de kleutertjes! Ik vind het enorm fijn om de kinderen de Bijbelse waarden en normen bij te brengen. Het is een zegen om dit te mogen doen. Samen zingen voor de Heer tijdens onze weekviering, daar geniet ik echt van. De kinderen verder helpen in hun ontwikkeling, hen veel liefde geven en af en toe een grapje maken, dat maakt dat ik enorm geniet van mijn job!