image

We zijn goed gestart… (K2)

Ondertussen zijn we reeds 3 weken ver in het spiksplinternieuwe en toch wel bijzondere schooljaar. We zijn heel dankbaar dat we terug “normaal” voor de klas kunnen staan en samen genieten met de kleuters van vele leuke thema’s.

In de klasbrief konden de ouders al enkele leuke dingen lezen en wat foto’s bekijken, maar ook hier willen we iedereen een kleine blik achter de schermen geven.

Met K2, de klas van Nellie & Cezar, hadden we al een paar fijne activiteiten zoals Krullenbol (voorbereidende oefeningen op leren schrijven), een eigen verjaardagskroon maken, puzzelen om stickers te verdienen, dagelijks samen soep drinken…

Daarnaast komen we om de 2 weken samen met alle kleuters om een weekviering te houden. Daarin wordt een Bijbelverhaal verteld en zingen we liedjes rondom het thema van het verhaal. De kleuters genieten hier steeds heel erg van!

En als topactiviteit gingen we samen op stap naar de appelboomgaard waar we zelf onze appels mochten plukken, sap maken en genieten van Gods mooie natuur. In de klas maakten we ook een regenboog van nog veel meer soorten fruit, die we daarna ook lekker mochten opsmullen.